9okt
Nieuwe huurders Nijverheidsweg, Halsteren
10aug
Uitgelicht: TE HUUR, Nijverheidsweg in Halsteren

In Halsteren zijn er 4 bedrijfsunits beschikbaar aan de Nijverheidsweg 4. Een zeer aantrekkelijke locatie naast de vernieuwde Lidl. Kortom, gegarandeerd veel aanloop! De units zijn opgedeeld en beschikken over buitenterrein. Bekijk hi... Lees meer.

01aug
Protix nieuwe huurder van Konijnenburgweg 141!

Bevago Groep verwelkomt Protix als nieuwe huurder van een groot gedeelte van het pand aan de Konijnenburgweg 141 in Bergen op Zoom. 

Agritechbedrijf Protix produceert hoogwaardige eiwitten gemaakt van insecten, vooral van de larves... Lees meer.

18jul
Loef Beheer nu ook bereikbaar via Whatsapp

De beheerwerkzaamheden van de portefeuille zijn uitbesteedt aan Loef beheer en Projecten B.V.. Vanaf heden zijn zij gemakkelijk en snel te bereiken via Whatsapp. Heeft u vragen over het pand, een factuur of heeft u een storing? Kom sn... Lees meer.

01jul
M&V Handelsonderneming B.V. verwelkomt nieuwe huurder!

Per 1 juli 2018 is de Schuttevaerweg 45 verhuurd aan Visser & Smit Hanab B.V. Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Het pand is 5 jaar geleden nieuw gebouwd en te herkenn... Lees meer.

25mei
Label C!

Vanaf januari 2023 is het verplicht voor kantoorpanden om ten minste Label C te hebben. Ons pand aan de Sonnemerenstraat is beoordeeld met een energie index van 1,21. Daarmee is het pand boven gemiddeld energiezuinig en valt dit binnen Label C.... Lees meer.