Over Bevago-groep

Bevago BV, M&V Handelsonderneming BV en Porto Seguro Properties BV maken allen deel uit van Bevago-Groep, welke zich voornamelijk richt op (bedrijfs)vastgoed. Bevago-Groep kenmerkt zich als een professionele en innovatieve organisatie met veel ruimte voor creativiteit.

Bevago-groep staat open voor uitdagende vastgoedbeleggingen waarbij niet 'nee' , maar 'hoe' centraal staat.  Hierdoor is de portefeuille van Bevago-Groep divers en uiteenlopend van bedrijfspanden, winkels tot aan kantoorruimten. Groot Rotterdam en West-Brabant zijn voornamelijk de werkgebieden van Bevago-Groep. Op dit moment zijn de panden en projecten van Bevago-Groep te vinden in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Berg op Zoom, Halsteren, Hoogerheide en Tholen.


In hoofdzaak worden bedrijfsobjecten aangekocht en verhuurd. Regelmatig zijn dit (oude) bedrijfspanden die gerenoveerd worden, voordat deze te huur worden aangeboden. Bevago-Groep streeft er naar een goed verhuurder te zijn voor haar huurders. Dat vertaalt zich door het deskundig mee denken met de klant/huurder, helder te communiceren en een product te leveren zoals afgesproken. Vanaf 1 januari 2017 heeft Bevago-Groep de beheerwerkzaamheden van de portefeuille uitbesteedt aan Loef beheer en projecten B.V.

Daarnaast wordt de portefeuille uitgebreid met verworven grondposities die vervolgens, zowel custom build als turn key, in opdracht van een huurder of op risico ontwikkeld kunnen worden. Bij projecten vindt u hier de meest actuele voorbeelden van.