Berberisweg 214

€425.000,- k.k. inclusief overdekte parkeerplaats

Dit driekamerappartement met bijbehorende parkeergelegenheid in de garage van de Schiebroekse flat, zit op de 1e verdieping met prachtig uitzicht over het Schiebroekse Park. Het appartement heeft reeds een badkamer en een nieuw toilet en is verder vrij om in te richtten naar eigen smaak. 

Funda

Indeling
Begane grond: 
Ruim opgezette entree met zitje en toegang tot het trappenhuis, de bergingen, een tweetal liften en het naastgelegen verzorgingstehuis. 

Eerste verdieping: 
Entree, ruime gang (voormalige berging is erbij getrokken) met meterkast, berging met cv-opstelling en wasmachine-aansluiting, apart toilet met fonteintje. Vanuit de gang is er toegang tot de woonkamer (ca. 37 m2) met ronde zijde voorzien van raampartijen met prachtig uitzicht op het Schiebroekse Park. Vanuit de open keukenruimte door middel van openslaande deuren toegang tot het balkon van ca. 2.82 x 3.23 m. Het balkon is ook te bereiken vanuit de hoofdslaapkamer. 
Hoofdslaapkamer ca. 4.50 x 3.23 m. 
Slaapkamer II ca. 2.57 x 4.12 m. 
Badkamer is voorzien van ruime douche, wastafel, designradiator en (tweede) zwevend toilet. Toegang tot de badkamer vanuit de hal én vanuit de hoofdslaapkamer. 

Oplevering: direct 

Voor meer informatie, neem contact op via info@loefbeheer.nl.
Neemt u voor meer informatie en/of bezichtiging contact met ons op!

Adres: Berberisweg 214, 3053 PJ, Rotterdam
Parkeergelegenheid: Eigen overdekte parkeerplek in ondergelegen parkeergarage